Bine ați venit

Stimaţi colegi,

 

Ne face o deosebita placere sa va invitam la Al XIII-lea Congres National de Uroginecologie, care va avea loc la Brasov, in perioada 29 Septembrie – 01 Octombrie 2016.

La aceasta conferinta estimam un numar de peste 200 participanti din diferite specialitati medicale precum ginecologie, urologie, chirurgie, etc. Tematica manifestarii va fi „Abordul complicatiilor in Chirurgia Pelvica Reconstructiva” si va fi precedata de un curs pre-congres „Histerectomie minim invaziva prin abord vaginal si laparoscopic”.

Cu ocazia manifestarii vor fi organizate transmisii live din blocul operator, transmisii de laparoscopie 3D, expoziţii de medicamente, carte medicală, echipamente medicale. Aceasta manifestare are ca si invitati personalitati cu preocupari in abordarea acestei patologii.

Va multumim pentru colaborarea si sprijinul dumneavoastră si va invitam sa sprijiniti aceasta manifestare atat prin sustinerea participarii medcilor interesati cat si prezenta cu un stand in cadrul cursului. Contul PPROevents dedicat manifestrii este deschis la ING Bank Sucursala Bucuresti: RO39INGB0001008201148950 RON

Pentru orice informatie suplimentara, va rugam sa contactati compania organizatoare:

Cu stima,

Preşedinte congres,
Conf. Dr. Elvira Bratila